lunes, 30 de mayo de 2016

XI ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI VICENT MARÇÀ



Ximena finalista del Marçà
El Teatre Principal de Castelló el dimecres 25 de maig  va acollir  la gala d'entrega dels guardons de la XI edició del Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà, un marc incomparable per a un dels esdeveniments escolars més importants de l'any.
Així, un total de quaranta-tres nens de cinqué i sisé de primària de 41 escoles de Castelló han estat els protagonistes d'aquesta gala després que els seus contes hagin estat seleccionats pel jurat, entre 849 propostes, per formar part del llibre 'Hui canviarà la meua vida 'que publicarà Editorial Bromera.


El Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà està dedicat a la figura del mestre i escriptor castellonenc que va dedicar la seva vida a la promoció i dignificació de la llengua en tots els àmbits, tant socials com culturals. A més, Marçà va estar sempre vinculat als moviments d'innovació en matèria pedagògica i va mantenir sempre el seu compromís amb els nens, l'escola, i la cultura i la llengua valencianes. En paraules del regidor d'Educació, Enric Porcar, "aquests premis recullen la vida i tasca de Vicent per la defensa de la llengua i el treball a l'escola, en la innovació educativa constant i en la potenciació del valencià en l'àmbit educatiu".

La nostra companya de sisé ,Ximena Gutiérrez Sigüenza, ha sigut  una de les guardonades , i ha rebut el premi amb el suport de la seua família, i un grup de companys i de mestres del col·legi. 
RECORDEU QUE EL SEU CONTE : "MARIA I LA GOSSETA MISSI",EL PODEU LLEGIR  EN AQUEST BLOG. 


La família acompanya a Ximena
Ximena i MªÀngels.
Les mestres orgulloses del centre
 

2 comentarios:

  1. Hola soy brayan el de clase . Que bien has ganado

    ResponderEliminar
  2. Hola , George estas son las aplicaciones para conseguir 1 dólar cada 3 minutos . Estos son los pasos para las aplicaciones : la primera es Tap VPN Free VPN esa es la primera George , y la segunda es Google Opinión Rewards . Ya esta George eso es todo adiós

    ResponderEliminar