viernes, 6 de diciembre de 2013

IX CONCURS LITERARI VICENT MARÇÀ

         Per segon any participem al concurs literari Vicent Marçà.
         Recordem que l´any passat la nostra companya Leire Miravet va quedar finalista i publicaren el seu conte en el llibre: "Aventures pels pèls".
        Aquestes són les nostres narracions:

-Jesús: "La casa encantada"
-Rebecca:"Una aventura medieval"
-Chafik:"Les aventures de Xispi"
-Bogdan:"L´ingrés d´Eloi"
-Janira:"Un gos per al meu aniversari"
-Leire:"Alexandra i el dia dels tremolors"
-Natàlia:"Un regal no desitjat"
-Salma:"El misteri del col.legi"
-Chahine:"El bosc encantat"
-Belén:"Lluna"
-Júlia:"Un viatge inesperat"
-Anas:"La família Sayer"
-Mihai:"Planeta Robot"
-Jonay:"La lliga BBVA".
-Denis:"En busca de la guarida secreta"
-Daniel:"La vaca parladora"
 
          Més endavant publicarem alguns dels contes.
SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS

IX edició del Premi de Narrativa escolar ‘Vicent Marçà’


L’Ajuntament de Castelló, la llibreria Babel i Edicions Bromera, ha organitzat la IX edició del Premi de Narrativa escolar ‘Vicent Marçà’ . 
vicent_marcaL’objectiu d’aquest premi és promoure i difondre l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar amb la finalitat d’incentivar la creativitat artística i imaginativa entre els xiquets castellonencs a partir del record de la figura de l’escriptor i professor castellonenc Vicent Marçà. Aquest premi compta amb la col·laboració dels Col.lectius en Defensa de la Llengua, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Federació Escola Valenciana. 
El concurs de narrativa està dirigit a l’alumnat del tercer cicle de Primària de tots els centres educatius de la ciutat. Les obres seran redactades en valencià amb una extensió màxima de quatre pàgines i  tema lliure. El jurat seleccionarà 35 textos. El termini per a presentar els treballs finalitza el 16 de desembre, en la llibreria Babel. 
L’editorial Bromera publicarà un llibre amb els textos premiats i l’Ajuntament de Castelló distribuirà el llibre per tots els centres educatius de Primària de Castelló. El passat any van participar en la convocatòria d’aquest premi un total de 775 treballs originals, de 36 col·legis de la ciutat.

4 comentarios:

  1. Espereem que per lo menys 3 guanyen (jo sé que molta imaginació no tinc y no guanyaré) Tots vam fer histories xulíssimes!

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que guanyara algú, ja que "alguns" titols atrapen ja,pero tooooooots el relats són preciosos segur!!!!!!!!!!!
    XD :-) <3

    ResponderEliminar
  3. A mi sols lleigintels titols ,si jo fora jurat ,guanyarien tots.

    ResponderEliminar
  4. SEgurament la sort ens acompanyarà perquè les històries son meravelloses i están plenes d´aventura algunes de terror i també tenen malt´ssima comèdia :D :D :D.
    Però si no guanye ningu... Tenim l´alegria d´haver participat

    ResponderEliminar