domingo, 24 de noviembre de 2013

JUGUEM A VOLEIBOL

     Alguns alumnes de la classe de 6é practiquen aquest any voleibol com a activitat extraescolar.

     Els dies d´entrenament són dimarts i dijous de 5´30 a 6´30. A banda els dissabtes juguen partits contra altres xiquets d´altres centres, competint per parelles i fent partits de 25 punts i eliminatòries.

     Estan millorant molt en poc temps i el que és més important s´ho passen d´allò més bé.



Els nostres jugadors
 
Ens hem trobat una antiga companya:Marina



Jonay i Natàlia

Salma i Rebecca


 
Fabian i Daniel

 ESPEREM QUE CONSEGUIU MOLTS LOGROS I SOBRETOT QUE US DIVERTIU!


    

domingo, 17 de noviembre de 2013

CURSA :"VALORA LA VIDA"

     Hui 17 de novembre s´ha celebrat a Castelló la XXI cursa:"Valora la vida". És una cursa que promou la importància d´una vida sana amb exercici , bona alimentació i sense vicis que perjudiquen la nostra salut.

     És una cursa no competitiva on participen xiquets i adults de totes les edats , i on tots porten el dorsal amb el nombre 1, perquè el fet de participar ja et fa guanyador.

     Del nostre col.legi han participat alguns xiquets  i pares , que han passat un dia d´ambient esportiu molt saludable.(Cristi, Denis, Chahine,Bogdan,Natàlia,Lucia Ll.,Denisa ,Lorena,Juan, M.Ángels...)

Abans de començar  amb el nostre dorsal

Tots hem arribat a meta sense incidents

Unes samarretes molt logrades

A pendre un refresquet per a hidratar-se


Tots hem sigut guanyadors.
     

sábado, 16 de noviembre de 2013

EXCURSIÓ A LA VALLTORTA I A LA FÀBRICA DE TORRONS DE BENLLOCH

      Dimecres 13 de novembre els alumnes de 5é i 6é anàrem  d´excursió al barranc de la Valltorta per visitar la cova dels Cavalls.

      En primer lloc vam estar al museu on vam conéixer un poc més sobre la vida dels humans a la prehistòria, tant al paleolític com al neolític.Hi havien eines, ferramentes i reproduccions de pintures de les coves més importants de la Comunitat Valenciana.També hi havia una estança dedicada a l´edat dels metalls i l´inici de l´escriptura, que marcà el pas de la prehistòria a la historia.

     Aprenguérem que tota la zona de  l´arc Mediterrani en pintures rupestres va estar declarada Patrimoni Mundial per l´UNESCO l´any 1998.

     Seguidament ens vam dirigir a la cova dels cavalls on vam gaudir d´unes vistes impressionants tant del barranc, com de les pintures vistes en viu , encara que hem de reconéixer que l´ajuda del guia va ser necessària per a interpretar algunes de les escenes degut a la seua antiguitat.
Ací podeu gaudir d´algunes fotos de l´eixida.




    Després vam anar a Benlloch a visitar una fàbrica artesanal de torrons i vam vore tot el procés de fabricació del torró dur,del bla, del de xocolate... i els ingredients que utilitzaven que són bàsicament sucre, mel,atmeles,avellanes...Ens vam llepar els dits amb els torrons que ens van donar a tastar.

´Tots els alumnes del tercer cicle en la fàbrica de torrons de Benlloch
   
Tallen a mà les "tabletes"


Amb el torró dur refinant-lo fant el de xixona (bla)


Aquesta màquina escalfa la pasta

També fan crocant amb vinagre, llima,sucre i atmeles

El deixen refredar i el tallen a mà

Les llàgrimes de xocolate ens han agradat molt.

QUIN DIA MÉS COMPLET!